понеділок, 11 лютого 2019 17:14

Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк чиновник відізвався

Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк чиновник відізвався
Голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера називають організатором вбивства активістки Катерини Гандзюк. Фото: fakti.ks.ua

Голова Херсонської облради Владислав Мангер запевняє, що не тікатиме з країни через підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк і готовий співпрацювати зі слідством. Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів.

"Я з Катериною взагалі не був знайомий і ніяких зв'язків з нею не було. Ті "зв'язки", які сьогодні малюються в пресі деякими політичними силами, комусь-таки потрібні", - сказав він, пише "Українська правда"

Він додав, що готовий відповідати на всі питання слідчих.

"Я відкритий до слідства, не збираюся нікуди їхати, тікати. Буду співпрацювати на 100% зі слідством", - сказав Мангер.

У коментарі телеканалу "Скіфія" він розповів, що ознайомився з підозрою, але стосунку до смерті Гандзюк не має.

"На завтра мене запросили на допит до Києва. Коментувати нема чого. Жодного відношення до того горя, яке сталося, я не маю. Думаю, і слідство, і суд побачать це", - сказав Мангер і додав, що наразі взяв відпустку за власний рахунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Гандзюк: чи причетні голова Херсонської ОДА та його заступник

Очільнику Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк. Йому загрожує 15 років в'язниці або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк чиновник відізвався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі