Ексклюзиви
понеділок, 17 листопада 2008 15:34

Підлеглі Тимошенко теж візьмуть кредит у Світового банку

МНС провело переговори зі Світовим банком, який погодився видати Україні кредит у сумі 200 млн дол. Ці кошти передбачені на матеріально-технічне оснащення сил цивільного захисту. Про це 17-го листопада, під час брифінгу у Львові повідомив Міністр МНС Володимир Шандра, передає прес-служба МНС.

Окрім того, він додав, що Світовий банк готовий надати Україні одноразовий кредит у сумі 500 млн дол. у випадку надзвичайної ситуації. Проте, як зазначив Міністр, аби отримати ці два кредити, потрібне відповідне рішення уряду, про що зараз ведуться переговори.

Також Шандра зазначив, що рішенням РНБО в Україні будуть створені 7 спеціальних рятувальних загонів, один із яких розміщуватиметься у Дрогобичі у Львівській області. "Але ці загони потрібно ще наповнити технікою і людьми. Проте я не можу сказати, скільки коштів буде виділено наступного року на цивільний захист і матеріальне оснащення підрозділів МНС у зв"язку з економічною кризою", – зазначив Шандра, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Підлеглі Тимошенко теж візьмуть кредит у Світового банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути