понеділок, 14 травня 2007 17:06

Підкопаєва допомагатиме Кінаху у спонсорстві

Комісію Українського союзу промисловців і підприємців з питань спонсорства і меценатства в сфері підтримки і розвитку духовності, культури, утворення і спорту очолила Лілія Підкопаєва.

У понеділок відбулося перше засідання комісії, на якому було затверджено її склад та положення.

Відкриваючи засідання, Підкопаєва зазначила, що до неї надходить багато пропозицій очолити той чи інший фонд, акцію і т.д., але їй дуже симпатична діяльність УСПП, а, зокрема, - Кінаха.

Новообрана голова комісії упевнена, що бізнес, який представляє Кінах, та спорт, який представляє вона, "можуть багато чого зробити".

При цьому Підкопаєва наголосила, що мріє створити мережу гімнастичних шкіл, які послужать оздоровленню нації.

У свою чергу, Кінах наголосив, що УСПП бере активну участь у меценатстві, а також підтримує програму "Захистимо майбутнє - підтримаємо сімейний бізнес", що передбачає фінансування бізнесменів-початківців, які виховувалися в дитячих будинках сімейного типу.

Кінах підкреслив, що створення такої комісії має додати діяльності УСПП у меценатській сфері системності, комплексності й результативності.

У комісію ввійшли спортсмени, діячі культури, представники промислово-підприємницької громади. Зокрема, до неї входить чотириразова олімпійська чемпіонка, Герой України Яна Клочкова, народна артистка України Таїсія Повалій, директор Інституту гігієни і медичної екології Андрій Сердюк та інші, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Підкопаєва допомагатиме Кінаху у спонсорстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі