середа, 24 квітня 2019 11:00

Під Радою показали "смертельний поцілунок" Зеленського з Коломойським
3

Фото: facebook.com/alexeygoncharenko

Заступник керівника фракції БПП Олексій Гончаренко влаштував перформанс біля Верховної Ради.

Він вивісив на паркані Маріїнського палацу плакат, на якому зображений поцілунок нібито олігарха Ігоря Коломойського з переможцем виборів президента Володимиром Зеленським.

"Є відоме графіті на Берлінському мурі — поцілунок [секретаря ЦК КПРС Леоніда] Брежнєва і [керівника Німецької Демократичної Республіки Еріха] Хонеккера. І там напис: "Боже, допоможи вижити серед цього смертельного кохання". Вважаю, що ця картина є іконографією сьогоднішнього моменту. Це смертельний поцілунок Ігоря Коломойського і Володимира Зеленського. Пройшли роки, а сенс не змінився. Прохання те саме: "Боже, допоможи вижити серед цього смертельного кохання", — сказав Гончаренко.

Зазначив, що після інавгурації Зеленського Коломойський може переїхати у президентську резиденцію — Маріїнський палац.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський зробив зізнання щодо Зеленського

Олігарх Ігор Коломойський повернеться в Україну після оприлюднення офіційних результатів виборів.

Бізнесмен живе в ізраїльському місті Герцлія. Має 3 громадянства — українське, ізраїльське та кіпрське. До цього жив переважно в Швейцарії. Востаннє був в Україні влітку 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Під Радою показали "смертельний поцілунок" Зеленського з Коломойським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі