четвер, 12 травня 2011 11:22

Під палатою Луценка чергує істеричка, а дружину не пускають

Під палатою Луценка чергує істеричка, а дружину не пускають

Дружина екс-голови МВС Юрія Луценка Ірина прийшла в четвер провідати свого чоловіка в лікарні швидкої медичної допомоги, але начальник конвою не пускає її у відділення, пише Інтерфакс-Україна.

У середу вона отримала дозвіл на таке відвідування від Генпрокуратури.

Проте начальник конвою не пропустив І.Луценко, сказавши, що на папері, виданому Генпрокуратурою, повинен бути підпис, що підтверджує згоду лікаря на відвідування.

І. Луценко хотіла передати своєму чоловікові книги і телевізор, які він напередодні попросив.

Зазначимо, що медперсонал лікарні не говорить про діагноз Ю.Луценка, посилаючись на те, що сам пацієнт не бажає, щоб ЗМІ про це знали.

При цьому брат екс-міністра Сергій Луценко, посилаючись на слова головного лікаря, повідомив журналістам, що в дозволі від Генпрокуратури для І.Луценко відвідати її чоловіка у четвер не повинно бути підпису лікаря.

У свою чергу на сайті "Народної Самооборони" повідомляється, що із самого ранку під палатою чергує невідома жінка, яка створює галасливу ситуацію, привертаючи до себе увагу журналістів.

"Провокаторша намагається перекричати як Ірину Луценко, так і брата екс-міністра, які також знаходяться там. Брехлива Генпрокуратура, повідомлення якої щодня розвіюються, діє методами провокацій", - йдеться у заяві.

Зараз ви читаєте новину «Під палатою Луценка чергує істеричка, а дружину не пускають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі