субота, 24 січня 2009 14:49

Під Києвом стріляли в президента

В четвер в Білоцерківському районі Київської області озброєний чоловік стріляв у Віктора Ющенка, який махав народу рукою. Президента відразу ж прикрили бійці Управління державної охорони України, того, хто стріляв, скрутили блискавично, - секунд за 10, а потім схопили гаранта за руки і ноги і евакуювали в чорний джип. Саме за таким сюжетом особиста охорона президента під дощем відпрацьовувала свою майстерність на аеродромі під Києвом, пише "Сегодня".

Кореспондент видання стежив за тренуванням охоронців глави держави і подивився на їхнє екстремальне керування транспортом в негоду. Колона авто з особистою охороною за декілька хвилин на задньому ходу об"їжджає "змійкою" перешкоди, не збиваючи фішок.

Роль Ющенка виконував боєць на ім"я Андрій, який для навчань спеціально не одягався "під главу держави", - він був, як і все, в чорній формі. Коли махав рукою "народу", вийшов без маски, а до цього в повному обмундируванні брав участь в рукопашному бою з колегами.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом стріляли в президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі