середа, 02 липня 2008 17:58

Під час теракту в Єрусалимі перебувала українська делегація з 20-ма нардепами

Як з"ясувалося, сьогодні, в день теракту, в Єрусалимі перебуває українська парламентська делегація, у складі якої - 20 народних депутатів. З ними - журналісти, підприємці та діти, які приїхали до Ізраїлю в рамках програми "Дитяча дипломатія" за рахунок одного з благодійних фондів, повідомляє УНІАН.

Близько опівдня в Ізраїлі в районі старої будівлі єрусалимської лікарні, трактор таранив автобуси та автомобілі. Трактором керував арабський терорист, який перебував на обліку в поліції за скоєні раніше кримінальні злочини.

Після удару ковшом трактора Caterpillar один пасажирський автобус впав на бік на тротуар, інший автобус зазнав сильних ушкоджень.

Свідки розповідають, що водій трактора кілька разів таранив автобус, що перекинувся, і спрямував його на машини. Терорист, який проїхав кілька сотень метрів вулицею Яффо, розчавив кілька легкових автомашин, мікроавтобус і мотоцикл.

Поліцейський зі спецпідрозділу ЯСАМ відкрив вогонь по водію трактора і застрелив його, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Під час теракту в Єрусалимі перебувала українська делегація з 20-ма нардепами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі