пʼятниця, 11 квітня 2008 16:36

Петро Ющенко: Будь-який Президент повинен планувати своє переобрання

Народний депутат України (фракція Наша Україна - Народна самооборона) Петро Ющенко вважає, що будь-який Президент повинен планувати своє переобрання на другий термін.

Про це він заявив сьогодні в Донецьку.

"Я думаю, що тільки якісь надзвичайні обставини можуть вплинути на лідера, на Президента, щоб він не планував собі наступний термін", - сказав Ющенко.

За його словами, будь-який лідер, зокрема й Президент, має термін для виконання своєї передвиборної програми, розрахованої на певний період. "Адже скільки треба всього досягти, скільки потрібно підключити механізмів і ешелонів, щоб її достатньо розгорнути", – зазначив депутат.

Він вважає, що кандидат у Президенти повинен мати програму, впровадження якої передбачає певний термін, який не завжди збігається з тривалістю одного періоду перебування на посаді глави держави. Інакше, за словами Ющенка, і програма була б куца, і в чомусь не було б перспективи, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Петро Ющенко: Будь-який Президент повинен планувати своє переобрання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі