четвер, 22 серпня 2019 15:57

Перший "слуга народу" відмовився від мандата

Перший "слуга народу" відмовився від мандата
Замість Лисюка до парламенту зайде №129 Олена Хоменко. ФОТО: Facebook "Слуга народу"

№69 у списку "Слуги народу" Андрій Лисюк написав заяву на відмову від депутатського мандата.

Про це повідомила Центральна виборча комісія.

"У зв'язку із заявою обраного народним депутатом України Лисюка А.О., доданого до виборчого списку політичної партії "Слуга народу" під № 69, про відмову від депутатського мандата, Комісія визнала його таким, який не набув зазначеного мандата", — ідеться у повідомленні ЦВК.

Відповідно до закону, ЦВК визнає наступного за черговістю кандидата у списку депутатом. Отже, замість Лисюка до парламенту зайде №129 Олена Хоменко.

Хоменко народилася в Бішкеку, Киргизстан. Закінчила економічний факультет Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю "маркетинговий менеджмент". Була директоркою з управління та розвитку цифрових продуктів ТОВ "Квартал 95".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" пропонувала партії Медведчука посаду віце-спікера

Загалом у новому парламенті будуть представлені 5 політсил: "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність", "Батьківщина" та "Голос". Президентська партія пропонуватиме призначити свого лідера Дмитра Разумкова спікером, а його заступником - "слугу народу" Дмитра Стефанчука.

Зараз ви читаєте новину «Перший "слуга народу" відмовився від мандата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі