середа, 28 листопада 2012 14:59

"Перехідний період": радник Януковича дав визначення режиму свого шефа

"Перехідний період": радник Януковича дав визначення режиму свого шефа
Фото: file.liga.net

ЄС не розуміє специфіки перехідної демократії, якою Україна зараз є. Про це в інтерв'ю австрійському виданню Die Presse заявив радник Віктора Януковича з зовнішньої політики Андрій Гончарук.

"Я мав зустрічі в Лондоні, Парижі, Брюсселі та Римі, і сказав своїм колегам, що доповіді спостерігачів ОБСЄ містять критику, але і багато позитивних речей. Вам тільки потрібно прочитати всю доповідь", - зазначив Гончарук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція поскаржилась Європейському суду щодо 94 округу

Він також розкритикував негативну заяву Кетрін Ештон щодо українських виборів. "Це була підготовлена заява. ЄС грає в гру з Україною", - вважає він.

"ЄС хоче, щоб Україна була прикладом демократичної країни, яка виявляє найкращі риси західної країни. Іноді це виглядає, так ніби у ЄС не розуміють специфіку перехідного періоду. Україна і ЄС бачать майбутнє країни в Європі, але ми іноді маємо різні тактики, наша дорожня карта відрізняється від Брюсселя в першу чергу за швидкістю", - додав радник президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голосування за спікера та бюджет покаже, чи буде у новій Раді більшість - "регіонал"

Гончарук також заявив, що сподіватися, що угоду про асоціацію підпишуть до весни 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «"Перехідний період": радник Януковича дав визначення режиму свого шефа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі