вівторок, 23 квітня 2019 09:00

Перед Зеленським стоїть значно важче завдання, ніж було у Порошенка — експерт

Перед Зеленським стоїть значно важче завдання, ніж було у Порошенка — експерт
Володимир Зеленський матиме складніше завдання, ніж Петро Порошенко. Фото: DW

Володимир Зеленський отримав безпрецедентну підтримку — 73%. Її значно важче втримати, ніж 54%, із якими 2014-го переміг Петро Порошенко. Про це Gazeta.ua розказав політолог Андрій Вігірінський.

"Його завдання — не робити вчинків, які допускав його попередник, які призводять до втрати рейтингів. Втрата з 50% до 25% — не така катастрофа, а от із 73% до 5-10% — це репутаційна катастрофа", — попередив Вігірінський.

До другого туру міф, що Зеленський — це Голобородько, відійшов у минуле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт вказав на причини провалу Порошенка

"За Петра Олексійовича голосували з огляду на життєвий досвід. У випадку Зеленського — кожен знаходив щось своє. Шукали альтернативу. Ми всі віримо: молодий амбіційний, політично незаплямований може змінити країну. Програма — історія відносна. Можливість її реалізації випливає з політичної кон'юнктури", — зазначив експерт.

Шоумен Володимир Зеленський переміг у другому турі виборів президента України. Його підтримали 73,2% виборців. За чинного главу держави Петра Порошенка проголосували 25,3% громадян.

Зараз ви читаєте новину «Перед Зеленським стоїть значно важче завдання, ніж було у Порошенка — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі