понеділок, 20 грудня 2010 17:48

Перед допитом Тимошенко виглядала втомленою і ледь не плакала (ФОТО)
16

Фото: Фото: Наталія Чубенко/Gazeta.ua

Сьогодні по обіді лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко прибула на допит до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури.

Під будівлею Генпрокуратури зібралися прихильники екс-прем'єрки. Вони прийшли, щоб висловити протест проти кримінального переслідування лідера опозиції. Прихильники Тимошенко вигукували: "Пшонку – на кашу!", "Геть руки від Юлі!", "Юля – донька народу!", "Досить репресій!".

На допит Тимошенко прибула з адвокатом. Вона зазначила, що не боїться кримінального переслідування і не має наміру залишати Україну.

Як заявила екс-прем'єрка, вона не бачить нічого страшного у тому, що витратила "екологічні гроші" на пенсії. "Головна моя провина сьогодні у тому, що в розпал кризи гроші, які були "екологічними", я спрямувала на виплату пенсій. І можу сказати: якби була потреба у цьому, я обов'язково так зробила би знову", - зазначила лідерка БЮТ.

Тимошенко також звернулася до міжнародної спільноти з проханням захистити свободу слова в Україні.

Перед допитом у Генпрокуратурі лідерка БЮТ Юлія Тимошенко ледь не розплакалася після запитання журналістів про самопочуття її чоловіка, якому нещодавно робили операцію.

Нагадаємо, у медичному закладі, де лежить чоловік Тимошенко, йому був поставлений діагноз тромбоемболія легеневої артерії, тобто закупорка легеневої артерії відірвався тромб.

Після обстеження Олександру Тимошенку стали розріджувати кров. Проте ця процедура не допомогла, і знадобилося оперативне хірургічне втручання.

Як стало відомо після завершення допиту, Генпрокуратура змінила статус Юлії Тимошенко із підозрюваної на обвинувачувану та взяла з неї підписку про невиїзд.

Нагадаємо, 15 грудня Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо Тимошенко за фактом нецільового використання коштів, одержаних Україною в рамках Кіотського протоколу.

Також нещодавно Рахункова палата заявила, що уряд Тимошенко незаконно виділив Мінюсту 67,6 млн. гривень з резервного фонду держбюджету для захисту прав та інтересів держави в закордонних судах.

Зараз ви читаєте новину «Перед допитом Тимошенко виглядала втомленою і ледь не плакала (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі