субота, 05 грудня 2020 12:10

Перебуває під психологічним тиском - в ОП про дивну заяву Татарова

Перебуває під психологічним тиском - в ОП про дивну заяву Татарова
Радник глави ОП Михайло Подоляк пояснив, що означали слова Олега Татарова. Фото: facebook.com

Для України стратегічні відносини із західними партнерами вкрай важливі, а деякі заяви заступника глави Офісу Президента Олега Татарова викликані тиском на нього останнім часом.

Так вважає радник глави ОП Михайло Подоляк. Дав коментар "Укрінформу" щодо вчорашньої заяви Татарова про намір "просувати політику зменшення впливу зовнішнього управління в Україні".

"У нас відмінні стратегічні відносини з нашими західними партнерами, які дозволяють країні впевнено себе почувати у конкурентному глобальному світі. Для нас ці відносини вкрай важливі, що неодноразово публічно наголошував Президент Володимир Зеленський", - каже Подоляк.

Зазначив, що останніми днями заступник голови Офісу Президента Олег Татаров перебуває під серйозним і системним психологічним тиском.

"Причини цього зрозумілі. Подібний тиск, зокрема й прямі агресивні пікети і мітинги під стінами ОП, спровокували трохи заплутані й двозначні заяви з боку Олега Юрійовича. Тому офіційно хочемо всіх запевнити в тому, що пан Татаров під терміном "зовнішні вказівки" мав на увазі не економічні відносини по лінії МВФ або Світовий банк, а тільки рольові ігри наших навколополітичних "бізнесменів", які й оплачують подібні компроматні кампанії, часто користуючись власною монополією на ЗМІ і залишаючись у тіні", - додав Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Генпрокуратурі заявили про тиск на Венедіктову через "справу Татарова"

4 грудня Олег Татаров, коментуючи пікет біля Офісу Президента з вимогою його відставки, сказав, що його організували представники антиукраїнських сил. Заявив, що продовжуватиме "на всіх рівнях просувати політику зменшення впливу структур і організацій, що намагаються організувати в нашій країні зовнішнє управління".

Раніше Татаров також висловлював думку, що директор НАБУ Артем Ситник має бути звільнений, оскільки "не має ні морального права, ні юридичних підстав займати цю посаду". В Офісі Президента наголосили, що це висловлювання - особиста думка Татарова і не відображає позицію Президента України.

Зараз ви читаєте новину «Перебуває під психологічним тиском - в ОП про дивну заяву Татарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі