неділя, 28 жовтня 2012 14:38

Пенсіонерів з будинку пристарілих погрожували морити голодом через неправильне голосування

Пенсіонерів з будинку пристарілих погрожували морити голодом через неправильне голосування

В геріатричному пансіонаті ветеранів війни та праці в селищі Горбанівка під Полтавою облаштували виборчу дільницю №255. О 9.00 тут розпочалося голосування.

Члени виборчої комісії говорять, за кілька днів до виборів жителям пансіонату обіцяли не давати їсти, якщо не проголосують за "Партію регіонів".

"Вчора чергувала на дільниці, люди розказали, що їх налаштували голосувати за "Партію регіонів", бо не будуть давати їсти та пити, - розказала представник від Комуністичної партії України Ольга Лісівіна. - Після цього моя партія дала строге завдання ходити зі скринькою, уважно спостерігати. Сьогодні від мешканців пансіонату чую, що голосують  за певних людей, бо вони хоч даватимуть їсти".

На дільниці говорять, вперше чують про погрози.

"Впевнений, що такого не було, - сказав голова виборчої комісії Олег Куманець. - В пансіонат просто так не зайдеш. Є охорона. Питав у людей, які ходили зі скринькою про такий випадок. Нічого подібного не знають. Санітарка, яка безпосередньо спілкується з мешканцями пансіонату, від них також не чула подібного".

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерів з будинку пристарілих погрожували морити голодом через неправильне голосування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі