Ексклюзиви
понеділок, 08 липня 2019 00:10

ПЦУ відреагувала на інтерв'ю Філарета пропагандистському телеканалу "Росія 24"

ПЦУ відреагувала на інтерв'ю Філарета пропагандистському телеканалу "Росія 24"
Філарет дав інтерв'ю "Росії 24". Фото: РБК

Хвороба зробила патріарха Філарета фактичним союзником Москви у боротьбі проти Томосу. Користуючись цим, Москва принижує Філарета і нищить його, а він цього вже не здатен зрозуміти.

Спецслужби Кремля мстяться за те, що він колись порвав з ними, про це написав заступник голови управління зовнішніх церковних зв'язків ПЦУ Євстратій (Зоря) у Facebook.

Архієпископ Чернігівський і Ніжинський зазначив, що хвороба виявилася черговим "пробиттям дна" – інтерв'ю "Россия 24". Власне, хворобу Філарета Євстратій пояснює таким коментарем: "Здорова українська людина не дає інтерв'ю "Россия 24".

Ззовні нібито все залишилося звичним. Але я не можу собі навіть уявити, щоби наш Патріарх давав інтерв'ю кремлівським пропагандистам, знаючи, для чого воно їм потрібне – щоби далі руйнувати Україну, – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філарет пояснив, хто тут Христос

Філарет дав інтерв'ю журналістці телеканалу "Росія 24". Філарет розкритикував Томос та ПЦУ і повторив усі ці заяви, які не втомлюється озвучувати останнім часом.

Зараз ви читаєте новину «ПЦУ відреагувала на інтерв'ю Філарета пропагандистському телеканалу "Росія 24"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути