четвер, 13 січня 2011 12:04

Парубій став на захист Білозерської

Парубій став на захист Білозерської

Народний депутат, заступник голови політради "Нашої України" Андрій Парубій направив до генпрокурора депутатське звернення щодо затримання та проведення обшуку у журналіста Олени Білозерської.

Як повідомляє прес-служба "Нашої України", Парубій відзначив, що вилучення журналістських матеріалів і технічних засобів є грубим порушенням статті 17 Закону України "Про державну підтримку ЗМІ і соціальний захист журналістів".

Він вимагає від Генеральної прокуратури відповідно до чинного законодавства перевірити законність дій слідчих органів внутрішніх справ та вжити відповідних заходів прокурорського реагування.

Також парламентарій вимагає сприяти якнайшвидшому поверненню оргтехніки, необхідної журналістці для її професійної діяльності.

Нагадаємо, вчора київська міліція провела обшук у квартирі журналістки Олени Білозерської. Обшук проводився нібито у рамках кримінальної справи щодо діяльності ВО "Тризуб".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Парубій став на захист Білозерської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі