пʼятниця, 28 березня 2008 10:14

Партію "Вперед, Україно!" перейменують у "Народну Самооборону"

Депутат Верховної Ради, заступник голови фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Тарас Стецьків прогнозує, що партія "Вперед, Україно!" змінить назву на "Народна Самооборона".

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "Україна" увечері 27 березня.

"Мова йде тільки про те, що партія "Вперед, Україно!" буде перейменована в партію "Народна Самооборона", оскільки бренд "Народна Самооборона" більш розкручений", - сказав він.

Стецьків зазначив, що таке перейменування необхідне для особистої участі "Народної Самооборони" у процесі об"єднання партій, що входять у НУНС.

"Таким чином, "Народна Самооборона" стає суб"єктом об"єднавчого процесу, тобто може брати участь у тому, що ми обіцяли своїм виборцям, а ми обіцяли на базі 9 партій після виборів створити одну", - сказав він.

Раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко допускав, що на основі громадянського руху "Народна Самооборона" може бути створено партію.

У липні 2007 року партії "Народний Союз Наша Україна", "Вперед, Україно!", "Народний рух України", Українська народна партія, Українська республіканська партія "Собор", Християнсько-демократичний союз, "Європейська партія України", "Пора", Партія захисників Вітчизни й Конгрес українських націоналістів домовилися створити об"єднання демократичних сил на позачергові вибори Верховної Ради.

Відповідну декларацію від партії "Вперед, Україно!" підписував лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Партію "Вперед, Україно!" перейменують у "Народну Самооборону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі