четвер, 08 липня 2021 12:17

Партія Зеленського "повністю втратила береги" - мережі
7

Арахамію зображають у формі комуністів.
Фото: Telegram-канал GONI Мемаси
Поруч із радянським диктатором Сталіним і більшовиком Леніним.
Малюнок розмістив на Facebook-сторінці колишній народний депутат Борислав Береза.
Малюнок розмістив на Facebook-сторінці колишній народний депутат Борислав Береза.

Учора на сайті китайської агенції новин "Сіньхуа" з'явилося повідомлення, що голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді України Давид Арахамія заявив: партія "СН" хоче перейняти досвід Комуністичної партії Китаю в управлінні економікою.

Також повідомили, що Арахамія прочитав книгу "Сі Цзіньпін про державне управління", яка "справила на нього сильне враження".

Кабінет міністрів шість днів приховував угоду з Китаєм, в якій йдеться про пільгові кредити з Китаю, залучення коштів на пільгових умовах від уряду КНР для інфраструктурних проєктів, писало видання НВ

У червні американське агентство Associated Press повідомило, що Китай тиснув на Україну, щоб відмовилася від підтримки заклику до пильнішого контролю за правами людини в західному китайському регіоні Синьцзян. Китай погрожував затримати вакцини проти коронавірусу.

Китайське повідомлення про голову фракції політсили президента Володимира Зеленського обговорюють користувачі Facebook. Арахамію і Зеленського зображають на малюнках.

"Слугу народу" показують у формі комуністів і поруч із радянським диктатором Сталіним, більшовиком Леніним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу" їздив до диктатора Лукашенка

"Арахамії подобається досвід китайської Компартії. За тим же досвідом у Китаї Давида давно б вже поставили до стінки за гроші в конвертах для "слуг народу" від олігарха А. Просто Давид про це, певно, не знає", - пише публіцист Сергій Руденко.

"У Зеленського хочуть будувати державу типу Лукашенка. А в ідеалі – Китаю. А тому і готові переорієнтуватися на Китай. Принаймні хочуть цією біполярністю Штати шантажувати.
Вони не бачили фільм "За двома зайцями" і чим там кінчилося. Вони не знають історії. І вони забувають, що в Україні є традиція що 10 років виходити на Майдан. А вже скоро", - політичний експерт Віктор Бобиренко.

"Захід не розуміє небезпек тоталітаризму з китайською специфікою. І те, що Арахамія, Рудик, Тимошенко в різний спосіб підспівують на бек-вокалі пекінським товаришам - свідчення повної втрати берегів", - історик Вахтанг Кіпіані.

"За таке треба сильно давати по шапці.

Давайте одразу й досвід однопартійності, і таборів переймемо, чого ж там. Такі коментарі голови правлячої фракції - мєрзость. Останні кілька тижнів у темі відносин із КНР просто якась катастрофа", - офіцер резерву Збройних сил України Роман Кулик.

У травні президент президент Володимир Зеленський заявив, що в радянського режиму були "плюси й мінуси". Це викликало обурення в українському суспільстві.

Зараз ви читаєте новину «Партія Зеленського "повністю втратила береги" - мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі