пʼятниця, 26 жовтня 2012 03:00

Партія влади навчає своїх членів комісій та спостерігачів, тому сподівається, що вибори пройдуть без порушень

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутатів від Партії регіонів Володимир Олійник

"Ми почуваємося впевненими, ми виграємо вибори. Але ми просимо всіх виборців прийти максимально на вибори, щоби голос ніхто не використав", - наголосив він.
Крім того, Олійник розповів, що ПР добросовісно підбирає своїх членів комісій.

"Ми проводимо навчання членів комісії, спостерігачів, підбираємо їх добросовісно, розраховуємо на ЗМІ, розраховуємо і на відеокамери. Бо якщо прийде 50 виборців, а буде 100 бюлетенів, то треба буде розібратися і подивитися відео з цією дільниці. Але ми будемо діяти виключно в рамках Конституції і чинного законодавства", - пообіцяв Олійник.

Відповідаючи на запитання, чи буде партія влади закликати людей виходити на вулиці після виборів, нардеп запевнив, що в цьому не буде потреби.

"Кликати людей не будемо. Бо люди не прийдуть. Нам не потрібно виводити людей. Якщо люди будуть переконані, що вибори відбулися чесно, вони не вийдуть на вулицю", - пояснив "регіонал".

"Остаточне рішення зробить виборець. І ми не будемо діяти поза Конституцією і поза законом. Бо ви згадаєте – це до добра не доведе", - підкреслив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Партія влади навчає своїх членів комісій та спостерігачів, тому сподівається, що вибори пройдуть без порушень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі