понеділок, 13 вересня 2010 11:42

Партія Тігіпка поскаржилася на адмінресурс у "вотчині" Януковича

Партія Тігіпка  поскаржилася на адмінресурс у "вотчині" Януковича

Партія Сергія Тігіпка "Сильна Україна" відчувавє адмінтиск у Дніпропетровській, Луганській областях та Криму.

Про це журналістам розповіла юридичний радник партії Олександра Павленко.

"У Дніпропетровській області органи юстиції вимагають від нас документи, які не потрібні згідно з законодавством. Ми змінили назву з "трудової України" на сильну Україні. Потрібно було подати протокольне рішення про це, рішення про обрання нового керівництва та старе свідоцтво з назвою. А також скільки людей знаходилися на партійній конференції...Натомість від нас вимагають все нові та нові документи. Зокрема, договір про аренду приміщення. Цей пакет документів не передбачено законодавством", - зазначила Павленко..

Павленко також заявила, що місцеві органи юстиції знаходяться у прямому підпорядкуванні у міністрі юстиції Олександра Лавриновича.

"Я не кажу, що є пряма вказівка міністра. Але ми бачимо, що немає співробітництва", - зазначила вона

Вона каже, що ситуація із затримкою видачі нових свідотств призводить до того, що "Сильна Україна" відсторонена від формування ТВК.

"Ми не подали наших кандидатів до ТВК, а це значить, що Дніпропетровська областть не зможе контролюватися нашею партією. Ви ж розумієте, що під час підрахунку голосів можуть бути використані схеми, коли одна чи інша партія може отримати потрібний результат. Таким чином, усі організації відсторонені від формування ТВК", -  зауважила  Павленко.

Вона також наголосила, що партія зверталася до прокуратури, міліції та особисто міністра юстиції Олександра Лавриновича, однак звернення ігноруються.

В той же час, заступник голови партії "Сильна Україна" Кость Бондаренко вважає, що ситуація у Дніпропетровську пов"язана з високим рейтингом. За його словами, за останніми даними рейтинг партії перевищує 25%.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Партія Тігіпка поскаржилася на адмінресурс у "вотчині" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі