неділя, 22 листопада 2020 15:56

Партія Штепи хоче позбавити її депутатського мандату

Партія Штепи хоче позбавити її депутатського мандату
Нелю Штепу позбавлять мандата у міськраді Слов'янська. Фото: Неля Штепа у Facebook

Колишню міську главу Слов'янська Нелю Штепу партія розвитку та миру вивела зі свого складу.

Також її позбавлять мандата депутата Слов'янської міської ради, повідомили у заяві політсили.

Процедуру розпочали в межах вимог 38-ї статті Закону України "Про статус депутатів місцевих рад", передає видання "Східний варіант". Причиною радикальних дій стало те, що Штепа публічно підтримала кандидата в мери міста від "Опозиційної платформи – За життя" Павла Придворова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мерзоти писали, щоб знищити мене, а ви нащо вірили" - скандальна Штепа виправдовується за провал

В партії стверджують, що це суперечить офіційній позиції сили, від якої вона обралася до міської ради Слов'янська. Сама партія у другому турі виборів на посаду міського голови підтримує чинного мера Слов'янська Вадима Ляха.

"Гірко й боляче спостерігати, як укотре політик на догоду особистій вигоді зраджує своїх виборців і свою партію. Зараз ідеться про Нелю Штепу, яка поставила особисті інтереси вище, ніж інтереси свого міста і своїх виборців", – написали в заяві партії.

Колишня голова Слов'янська Донецької обл. Неля Штепа, обвинувачена у справі про захоплення міста терористами ДНР, не пройшла до другого туру місцевих виборів. Про це повідомила керівниця Слов'янської територіальної виборчої комісії Надія Петрова.

Зараз ви читаєте новину «Партія Штепи хоче позбавити її депутатського мандату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі