середа, 23 січня 2008 18:03

Партія регіонів закликає не підтримувати програму Тимошенко

Партія регіонів закликає інші парламентські фракції не підтримувати Програму діяльності уряду "Український прорив: для людей, а не для політиків".

Про це йдеться у листі фракції Партії регіонів, підписаному лідером фракції Віктором Януковичем, до голів інших фракцій Верховної Ради.

У листі йдеться, що проект програми "Український прорив", поданий до парламенту 17 січня, складається переважно з намірів і побажань та містить низку положень, що не узгоджуються з діючою Конституцією та законами і спрямовані на порушення балансу між гілками влади і суперечать принципу розподілу влади.

Також, на думку Партії регіонів, заходи програми є різноплановими, не складають цілісної ідеології реформування економіки. При цьому деякі завдання суперечать одне одному, і ці протиріччя згладжуються лише неконкретністю самих завдань та відсутністю механізмів їхнього досягнення.

"Виходячи з цього рекомендуємо народним депутатам усіх фракцій, які усвідомлюють небезпеку для країни від прийняття такого документу, відмовити Кабінету міністрів у розгляді проекту Програми діяльності до його відповідного доопрацювання урядом, а в разі винесення на голосування у ВР – не підтримувати проект програми", - йдеться в листі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів закликає не підтримувати програму Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі