четвер, 28 квітня 2011 14:07

Партія регіонів задобрює селян Черкащини мільйонами гривень?

Партія регіонів задобрює селян Черкащини мільйонами гривень?

Черкаські опозиціонери звинуватили губернатора Сергія Тулуба у протекціонізмі та прихованій підготовці до виборів. Приводом для таких звинувачень став розподіл коштів отриманих від уряду на ремонт черкаських доріг.

"Із отриманих 36 мільйонів гривень обласному центру дістався якийсь жалюгідний мільйон. І це дали місту, в якому проживає кожен четвертий мешканець Черкащини. Натомість рідному для губернатора Золотоніському району виділили аж 2 мільйони гривень. Із них 900 тисяч отримає сама Золотоноша, а 1 мільйон 300 тисяч – район", – розповів голова обласної організації Української Народної партії Леонід Даценко.

Він стверджує, що в такий спосіб Партія регіонів пробує задобрити сільських виборців області.

"Вони розуміють, що жителів обласного центру такими подачками не купиш і вони надалі голосуватимуть проти Партії регіонів, як це звикли робити на всіх останніх виборах. А от мешканців провінції в такий спосіб підштовхують до голосування за регіоналів на наступних парламентських виборах. За моїми даними, саме на Золотоніському мажоритарному окрузі готується балотуватися до Верховної ради Сергій Тулуб", - додав Даценко.

Батьки губернатора народилися в селі Богуславець Золотоніського району. Звідти виїхали на Донбас. У селі досі проживають дядько й тітка Тулуба. За останній рік тут відремонтовано школу, клуб і фельдшерсько-акушерський пункт.

 

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів задобрює селян Черкащини мільйонами гривень?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі