вівторок, 23 квітня 2019 19:48

"Партія регіонів вже затра*ала всіх": найсмачніші промови Москаля

Автор: Еспресо.TV
 
Сьогодні подав у відставку чи не найупізнаваніший губернатор в історії України - Геннадій Москаль.

Він двічі очолював Закарпатську область (в 2001-2002 роках та 2015-2019-х) та двічі - Луганську (у 2005-2006-роках і 2014-2015-х). До того займав різні посади у структурах МВС, зокрема, заступника міністра внутрішніх справ. Був представником президента Віктора Ющенка у Криму. Кілька місяців рахувався заступником глави СБУ.

Двічі обирався народним депутатом: у 2007 та 2012 роках.

Прославився Москаль своїм гострим слівцем. Він не цурається ненормативної лексики на адресу політиків, чиновників, журналістів.

Під його критику, зокрема, потрапила очільниця МОЗ Уляна Супрун, яку губернатор назвав "їб*нутою" за звинувачення і контрабанді вакцини.

Відомою була фраза Москаля "Михайлішин - поц", яку він вигукнув під Чернівецькою міськрадою у 2012-му. Тоді він із колегами пікетували мерію з вимогою до кандидата у народні депутати від Партії регіонів Віталія Михайлішина прийти на дебати.

У 2015-му Москаль оригінально привітав ватажка бойовиків ЛНР Ігора Плотницького з днем народження і побажав "неуспіхів у праці й геморою в ср*ці".

А це нардеп Москаль навесні 2014-го спілкується з "регіоналкою" Оленою Бондаренко на засіданні тимчасової слідчої комісії з розслідування протиправних діянь правоохоронців під час Майдану.

Не можна не згадати, як Москаль послав журналістів "на*уй разом з телеканалом".

Зацікавив голову Закарпатської ОДА британський паспорт Романа Насірова: "Для чого було Насірову англійський паспорт? Він хто: лорд, сер, пер, хер?"

Так у Станиці Луганській Москаль пояснював місцевим жителям, хто є хто.

А виступ Москаля під час представлення голови Виноградівської райдержадміністрації можна розбирати на цитати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краща за деяких міністрів" - Москаль катав американського посла у ліфті й тішив сакурами

Крім Геннадія Москаля у відставку подав керівник Львівської ОДА Олег Синютка. Так само зробили голови Миколаївської обласної держадміністрації Олексій Савченко та губернатор Тернопільщини Степан Барна.

Зараз ви читаєте новину «"Партія регіонів вже затра*ала всіх": найсмачніші промови Москаля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі