пʼятниця, 09 травня 2008 13:26

Партія регіонів вже написала свою Конституцію

Фракція Партії регіонів має намір найближчим часом внести в парламент свій проект змін до Конституції.

Про це заявив у п"ятницю в інтерв"ю журналістам народний депутат Андрій Клюєв.

"Проект змін до Конституції в нас уже практично готовий. Ми в понеділок на фракції й на політраді будемо його обговорювати. Якщо буде прийняте остаточне рішення... то я думаю, ми в понеділок увечері вже зберемо підписи депутатів фракції й свої пропозиції по змінах у Конституцію ми внесемо у Верховну Раду", - сказав Клюєв.

За його словами, у законопроекті передбачена парламентсько-президентська форма правління з чітко виписаними повноваженнями кожної з гілок влади.

Він спростував наявність спільного з БЮТ тексту відповідного законопроекту. "Ніякого спільного тексту немає, хоча ми знаємо, не точно, але орієнтовно знаємо, які пропозиції будуть від фракції БЮТ", - заявив він.

За словами Клюєва, якщо у вівторок на пленарному засіданні буде поставлене питання про створення парламентської комісії з напрацювання змін до Конституції, то фракція проголосує за створення цієї комісії. "У нас уже це ухвалено рішення на фракції - ми будемо голосувати однозначно", - підкреслив він.

За словами депутата, до складу комісії фракція делегує близько 10 чоловік, серед яких буде він сам. Співголовою комісії буде запропонована кандидатура Олександра Лавриновича, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів вже написала свою Конституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі