четвер, 29 березня 2007 08:13

Партія Регіонів: У суботу до Києва з"їдуться молодики з кримінальним минулим

Один із керівників Партії регіонів Михайло Чечетов заявляє, що Секретаріат президента дав вказівку зібрати 31 березня в Києві "молодиків з кримінальним минулим" з метою влаштування безладдя та тиску на владу.

Водночас, відповідаючи на запитання, чи не планує Партія регіонів також звозили своїх людей до столиці, Чечетов наголосив, що "Партія регіонів, навпаки, відмовляє людей їхати до Києва захищати правлячу коаліцію".

За його словами, людей звозять політичні сили Віктора Балоги, Юлії Тимошенко та В"ячеслава Кириленка. Він назвав їх "партією війни", "авантюристами", і "політичними трупами".

Чечетов стверджує, що молодикам, яких звозять до Києва, платять гроші. Він наголосив, що до Києва хоче приїхати половина України, в тому числі із західних регіонів, які прагнуть не допустити дестабілізації ситуації в країні.

Чечетов також наголосив на неприпустимості таких планів, які дестабілізують ситуацію в країні, і пообіцяв, що правляча коаліція цього не допустить.

Крім того, він висловив переконання, що і Президент спільно з прем"єр-міністром зацікавлені у тому, щоб у країні був спокій, щоб діючий уряд міг спокійно працювати найближчі 3 роки до наступних виборів, і цим самим здійснювати необхідні країні економічні реформи.

28 березня лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко підтвердив, що 31 березня, у суботу, у Києві відбудеться спільний мітинг опозиції. За його словами, в акції братимуть участь лідери "Народної Самооборони", БЮТ і "Нашої України".

Крім того, на 31 березня заплановане проведення ІV з"їзду політичної партії "Наша Україна", пише УНІАН.



Зараз ви читаєте новину «Партія Регіонів: У суботу до Києва з"їдуться молодики з кримінальним минулим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі