вівторок, 28 вересня 2010 10:55

Партія регіонів скаржиться на атаки "зомбі - Тимошенко"

Партія регіонів скаржиться на атаки "зомбі - Тимошенко"

У Партії регіонів називають абсурдом заяви Юлії Тимошенко стосовно рейдерських захоплень партійних організацій партії "Батьківщина".

Про це сказано у заяві прес-служби ПР.

"Насправді те, що відбувається в цій партії, – логічний фінал політичної сили, штучно побудованої за "вождистським" принципом. Це логічний фінал лідера, який усе поставив на президентські вибори, програв їх, але ніяк не хоче змиритися з політичним фіаско і тому "випадає" з реальності".

Як стверджують у ПР, за всі проблеми в партії "Батьківщина" несе відповідальність лише Юлія Тимошенко.

"Розвал "Батьківщини" - це результат провального лідерства Тимошенко і невиконаних обіцянок", - зазначають у ПР

"Проте Тимошенко, як зомбі, продовжує діяти за примітивним сценарієм: не сподобались їй результати президентських виборів, вона намагалась їх скомпрометувати, бачить, що програє місцеві вибори, – намагається і їх скомпрометувати, втрачає контроль над партією – намагається звинуватити в цьому опонентів...І якщо Партія регіонів до цього причетна, то тільки в тому сенсі, що переконала громадян України позбутися влади політичних авантюристів і популістів. Жінка - катастрофа має звинувачувати тільки себе", - стверджується у заяві.

Массовий же перехід представників БЮТ до коаліції у ПР пояснюють бажанням останніх конструктивно працювати.

"Партія регіонів не збирається і не хоче жодним чином втручатися у внутрішньопартійні проблеми будь-якої політичної сили. Водночас ми заявляємо, що готові співпрацювати з кожним, хто хоче підставити плече курсу глибоких системних реформ Президента України та Уряду", - підкреслюється в документі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів скаржиться на атаки "зомбі - Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі