середа, 15 серпня 2007 19:42

Партія регіонів розраховує на підтримку не менше 20% киян

Партія регіонів розраховує на підтримку не менше 20% киян на дострокових парламентських виборах 30 вересня, заявляє керівник Київської міської організації Партії регіонів Василь Горбаль.

В.Горбаль відзначив, що ці розрахунки базуються на соціологічних дослідженнях, що "свідчать, що в порівнянні з 2006 роком рейтинг Партії Регіонів збільшився", повідомляє прес-служба Київської міської організації Партії регіонів в середу.

На думку В.Горбаля, це відбувається завдяки послідовній і ефективній політиці, яку проводить Партія регіонів, як у всеукраїнському масштабі, так і в столиці. Крім того, В.Горбаль підкреслив, що люди орієнтуються на передвиборні програми, які пропонують учасники виборчого процесу, а "програма Партії регіонів вигідно відрізняється від того, що пропонують наші опоненти".

"Також ми розраховуємо на підтримку тих людей, які на попередніх виборах проголосували за блок "Не так" і "Віче", - відзначив В.Горбаль.

У першу п"ятірку виборчого списку Партії регіонів увійшли лідер партії "Віче" Інна Богословська, міністр по надзвичайних ситуаціях Нестор Шуфрич (на виборах-2006 балотувався до парламенту за списками блоку "Не так"), повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів розраховує на підтримку не менше 20% киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі