четвер, 02 вересня 2010 15:36

Партія регіонів проводить зачистку київської мерії - політолог

Партія регіонів проводить зачистку київської мерії - політолог

Порушення кримінальних справ проти київських чиновників - це ознака того, що Партія регіонів не просто залякує Черновецького, а насправді продовжує зачистку його команди.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Басараб.

"Якби хотіли просто залякати Черновецького, то одним якимсь прикладом показали б йому його місце, а так відбувається зачистка київської мерії", - сказав Басараб.

Водночас експерт зазначив, що подібні дії будуть корисними для Києва.

"Бо те, що зробила у столиці команда "молодих і перспективних" - це просто жах. Тому ПР зачищає коридор київської влади і готує Попова або ще когось до приходу до влади в Києві", - зазначив експерт.

На думку Басараба, такі дії - це плюс для ПР.

"Звичайно, що подібні дії для них стануть плюсом. Тому що довіра до Черновецького впала до мінімуму і місто радикально налаштоване проти нього і його команди. Тому переслідування владою "молодих і препективних" тільки вітатиметься киянами. І Партія регіонів вчасно підхопила цю коньюнктуру", - додав експерт.

За його словами, команді Черновецького дійсно є чого боятися.

"Адже, якщо ПР вибрала їх переслідування, як головний тренд у своїй агітаційній компанії у Києві, то все може закінчитися не тільки переслідуванням і залякуванням, але й відсидкою когось із команди Черновецького," - наголосив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів проводить зачистку київської мерії - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі