вівторок, 15 березня 2011 16:09

Партія регіонів продовжує "кастинг" голови Рахункової палати

Партія регіонів продовжує "кастинг" голови Рахункової палати

Партія регіонів ще не визначилася з кандидатурою на посаду голови Рахункової палати, яку буде підтримувати.

Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив керівник парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, повідомила партійна прес-служба.

За словами Єфремова, на сьогоднішній день парламент продовжує розгляд кандидатур на пост голови Рахункової палати Верховної Ради України. Разом з тим, підкреслив політик, фракція Партії регіонів ще не визначилася з кандидатурою, яку буде підтримувати.

"На сьогоднішній день триває розгляд кандидатур. Це може бути людина, підготовлена професійно виконувати ті дії, які повинна проводити Рахункова палата", - уточнив він.

Оцінюючи роботу Валентина Симоненка, Єфремов зазначив, що вона була чіткою і якісною.

У той же час, "регіонал" вважає за необхідне виробити механізм реагування на ті матеріали, які готувалися Рахунковою палатою.

"Ті матеріали, які Рахункова палата надавала до Верховної Ради і правоохоронних органів, змушують задуматися з приводу подальших дій... Зараз механізм реагування на такі факти розглядається в Адміністрації президента", - заявив парламентарій.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів продовжує "кастинг" голови Рахункової палати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі