середа, 19 вересня 2007 12:48

Партія Лазаренка: "Список з 10 найкорумпованіших керівників світу склали "Регіони"

Список 10 найкорумпованіших керівників світу, представлений Світовим банком до ООН, є фальшивкою і спланованою провокацією політичних технологів, які працюють з Партією регіонів.

Про це заявляє президія політради партії "Громада", нагадуючи, що відповідний список був розповсюджений у вівторок українськими ЗМІ із посиланням на російську агенцію РІА "Новости".

Партія стверджує, що її представники зв"язалися з центром суспільної інформації при групі Світового банку у Вашингтоні, де їх "запевнили, що жодної інформації подібного характеру Світовий банк цього року нікому не надавав й такого наміру поки що немає".

"У цій найповажнішій фінансовій установі світу появу фальшивої інформації стосовно оприлюднення рейтингу урядовців-корупціонерів розцінили як прояв брудних технологій ведення передвиборної кампанії", - заявляють в "Громаді".

Партія також наголошує, що усі згадки її лідера у контексті діяльності корпорації ЄЕСУ вона розцінює "як брудні інсинуації політичних конкурентів та опонентів".

У вівторок з"явився список 10 найкорумпованіших керівників світу, серед яких є прізвище лідера партії "Громада", екс-прем"єра Павла Лазаренка, пише Українська правда.




Зараз ви читаєте новину «Партія Лазаренка: "Список з 10 найкорумпованіших керівників світу склали "Регіони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі