пʼятниця, 26 лютого 2021 15:38

Партійним прапорам не місце завтра на Банковій - організатори мітингу за Стерненка

Партійним прапорам не місце завтра на Банковій - організатори мітингу за Стерненка
Сергія Стерненка засудили до 7 років і 3 місяців тюрми. Фото: Getty Images

Мітинг на підтримку громадського діяча Сергія Стерненка, який відбудеться завтра під Офісом президента о 12:00, – не місце для політичного "серфінгу". Про це заявили організатори акції "Справедливість Стерненку — справедливість усім".

"Наша акція - не місце для політичного "серфінгу". Жодна партія не використовуватиме Сергія для збору політичних дивідендів.

Партійній символіці - прапорам, банерам, тощо - не місце завтра на Банковій. Намагання політсил використати акцію у своїх цілях буде розцінена організаторами як цілеспрямований саботаж", - ідеться в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокати Стерненка дали поради на завтрашній мітинг під Офісом президента

Акцію оголосили безстроковою.

"Це означає, що ми виходитимемо на вулиці доти, доки влада не виконає наші вимоги й не забезпечить справедливість для Сергія Стерненка. Усі повідомлення про майбутні події, а також інші офіційні джерела інформації публікуватимуться лише на цій сторінці", - сказано в повідомленні.

23 лютого громадського діяча Сергія Стерненка засудили до 7 років і 3 місяців в'язниці з конфіскацією половини майна. Рішення виніс Приморський райсуд міста Одеси.

Увечері того ж дня під Офісом президента відбулася акція протесту, у якій взяли участь кілька тисяч громадян.

Зараз ви читаєте новину «Партійним прапорам не місце завтра на Банковій - організатори мітингу за Стерненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі