понеділок, 27 вересня 2010 18:38

Партійці Тимошенко продали за $ 100 тис. печатку "Батьківщини"

Партійці Тимошенко продали за $ 100 тис. печатку "Батьківщини"
Партія регіонів за підтримки спецслужб здійснила рейдерську атаку на міську організацію партії "Батьківщина" в Тернополі.

Про це на прес-конференції 27 вересня заявив народний депутат від БЮТ Василь Деревляний.

Вночі з неділі на понеділок міська організація "Батьківщини" провела конференцію і на ранок зареєструвала в ТВК свій передвиборний список, який кардинально відрізняється від того, який раніше обговорювали.

"Керівник міського осередку Сергій Кирик і його заступник Олексій Сандій на вихідних не піднімали слухавку. Вони викрали з штабу печатку та комп"ютер. Провели фіктивну конференцію і занесли в ТВК список, де вони на перших місцях", - розповів Деревляний.

На думку нардепа, його соратники потрапили під вплив Партії регіонів і тепер роблять все, аби скомпрометувати "Батьківщину".

"За неофіційними даними вони отримали за свою зраду 100 тисяч доларів", - каже очільник обласного БЮТу.

В обласному осередку зараз уточняють скільки ще членів міської організації пішли наперекір політиці партії. Подали заяву в міліцію про викрадення печатки і оргтехніки.

"Сьогодні, в свято Чесного Хреста ми не дозволили зламати двері в міській організації, але завтра обов"язково це зробимо і будемо знати, що ще зникло. Зареєстрований в ТВК список вважаємо нелегітимним. Будемо проводити ще одну конференцію, і готувати ще один список, затверджуючи його печаткою вищестоящої організації – закон це дозволяє", - відзначив Деревляний.

"Бютівці" обіцяють розробити листівки з фотографіями всіх зрадників. Планують також провести пікети під будинком в кожного з них.

Подібна ситуація з виборчими списками БЮТ складається у більшості регіонів України, насамперед там, де органами влади знято з реєстрації обласні організації партії ВО "Батьківщина".

Gazeta.ua


Зараз ви читаєте новину «Партійці Тимошенко продали за $ 100 тис. печатку "Батьківщини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі