вівторок, 09 листопада 2010 14:10

Парламентські вибори відбудуться, коли захоче Янукович - Тимошенко

Парламентські вибори відбудуться, коли захоче Янукович - Тимошенко

Конституційний суд встановить дату парламентських виборів яку йому назве Янукович.

Про це на прес-конференції заявила лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Конституційний суд є департаментом Адміністрації президента, тому треба запитувати яке рішення ухвалить президент та його оточення. Як не прикро, дату виборів будуть встановлювати не Конституція та закон, а ситуативне рішення, яке буде підлаштовано під інтреси президента", - зазначила лідер опозиції.

За словами Тимошенко, парламентські вибори, згідно до Конституції мають пройти в останню неділю березня четвертого року каденції парламенту.

Лідер "Батьківщини" наголосила, що суспільство має недопустити коригування виборчого закону.

"Ніяких блокувань сьогодні в парламенті не допоможе зупинити понівечіння закону про вибори до парламенту. Саме тому, я хотіла повідомити суспільству, що готується стандартний сценарій підготовки до фальсифікації парламентських виборів. Нам треба разом це зупинити", - зауважила вона.

Тимошенко також не бачить підстав для ревізії виборчого законодавства і вважає, що влада хоче підкорегувати його для того, щоб фальсифікувати вибори.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Парламентські вибори відбудуться, коли захоче Янукович - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі