вівторок, 21 грудня 2010 13:28

Парламент треба розпускати, вони відчули смак крові - Кравчук

Парламент треба розпускати, вони відчули смак крові - Кравчук

Через бійку, яка відбулася минулого тижня у стінах Верховної Ради, український парламент має бути розпущений.

Таку думку сьогодні під час інтернет-конференції в ІМК висловив перший Президент України Леонід Кравчук (1991-1994).

"Це вже система бійок... Я б цей парламент розпустив. З цього парламенту вже нічого не вийде. Вони відчули смак крові", - наголосив він.

"Я знаю з досвіду багатьох країн, що стусанами часто обмінюються у парламенті. Але то зовсім інше... У нас це була не штовханина, а бійка м'ясників, доведених кимось до екзальтованого стану. Кожна фракція має право на блокування у рамках закону. До речі, Партія регіонів свого часу більше місяця блокувала парламент. І ніхто нікого не вбивав", - зазначив Кравчук.

Екс-президент також висловив думку, що Житловий кодекс необхідно готувати з допомогою та за згодою людей. Натомість влада, за його словами, поки що вдається до прихованих способів підготовки Житлового кодексу.

"Я не бачив кодексу, думаю, ніхто його не бачив. Але є одна обставина: комунальне житлове господарство настільки запущене, у такому негативному стані, що навіть "золотий" кодекс найближчим часом не зможе зрушити стан ЖКГ у тому напрямку, у якому це потрібно", - відзначив він.

І до цього наголосив, що немає сумніву в тому, що Житловий кодекс потрібен.

"Кодекс потрібен, але його треба готувати за участю і з допомогою людей", - сказав Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Парламент треба розпускати, вони відчули смак крові - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі