вівторок, 03 квітня 2007 13:56

Парламент Криму слухатиметься Януковича

Верховна Рада Автономної Республіки Крим до винесення рішення Конституційним судом України щодо конституційності указу президента Ющенка про розпуск парламенту підтримуватиме уряд Януковича. Про це сьогодні в Сімферополі заявив голова кримського парламенту Анатолій Гриценко.

Він нагадав, що Президія ВР АРК прийняла сьогодні заяву, в якій висловила підтримку постановам Верховної Ради України і Кабміну, прийнятим вчора пізно увечері. "Ми діятимемо в рамках тих повноважень, які сьогодні має Крим, - заявив голова ВР АРК. - Ми підтримуватимемо Кабінет Міністрів України".

Зі свого боку, голова Ради міністрів автономії Віктор Плакіда вважає, що "основній масі народу" зміни у владі сьогодні не потрібні, хоча, зазначив він, у багатьох країнах проводяться дострокові вибори, і, "в принципі, в цьому нічого страшного немає".

Плакіда також заявив, що Радмін виконуватиме ті постанови, які прийняті ВР АРК і які відповідають Конституції, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Парламент Криму слухатиметься Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі