середа, 15 лютого 2012 11:52

Спецтема: Луценко за ґратами

"Пацани прокурори" просять для Луценка 4,5 роки, аби не допустити його до виборів - дружина

"Пацани прокурори" просять для Луценка 4,5 роки, аби не допустити його до виборів - дружина

Дружина та захисник екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина вважає, що пропонований термін у чотири з половиною роки потрібен, щоб ізолювати її чоловіка від участі в парламентських і президентських виборах.

Про це вона заявила в своєму виступі в ході судових дебатів, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Розпочавши свій виступ і звернувшись до суду, Ірина Луценко  звернулася і до прокурорів, присутніх у залі: "Шановні пацани прокурори! Називаю вас так, бо вами керує головний пацан: він як сказав, так і зробив".

Коментуючи рішення прокуратури, друдина екс-міністра наголосила, що прогнозований вирок Луценку - за Фрейдом. "Рівно такий, щоб ізолювати мого чоловіка на парламентські й президентські вибори", - наголосила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимога прокурорів посадити Луценка на 4,5 роки вказує на слабкість звинувачення - адвокат

Говорячи про рішення прокурорів окрім засудження Луценка присудити йому й конфіскацію майна, дружина наголосила: "Чому конфіскація? Бо є двоє синів, і вони хочуть, щоб рід Луценків виздихав!".

За її словами, висунуті прокуратурою обвинувачення незначні.

"Пройде перший тур, другий, і тоді Луценка можна буде випускати. Ця ізоляція говорить тільки про одне й характеризує мого чоловіка як харизматичного яскравого політика. За це, в принципі, його зараз і судять", - додала Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко: Мене треба було розстріляти і на тому закінчити

"Чому я впевнена, що Луценко не вчиняв того, що йому інкримінують? Відповім. Я знаю свого чоловіка 26 років, ще зі студентських часів, спостерігала за ним та оцінювала у різних людських та життєвих ситуаціях. А тому може це сказати і це підтвердять не тільки друзі та соратники чоловіка, а і його опоненти та вороги", - також говориться у тексті її виступу, оприлюдненому прес-службою.

Ірина Луценко також наголосила, що у невинуватості Луценка впевнена Україна, окрім замовників і виконавців цієї сфабрикованої справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокурори переконані, що провину Луценка вже доведено

"Я не прошу у суду милості. Я прошу справедливого рішення. Мій чоловік не винен!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, прокуратура зажадала для Луценка чотири роки і шість місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «"Пацани прокурори" просять для Луценка 4,5 роки, аби не допустити його до виборів - дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі