четвер, 02 жовтня 2008 17:18

Озеленення для Ющенка важливіше за газові переговори

Президент Віктор Ющенко взяв участь у церемонії відкриття нового приміщення загальноосвітньої школи у селі Зубра Пустомитівського району Львівської області.

Президент привітав вчителів, учнів та їхніх батьків із відкриттям нової школи. Він перерізав символічну стрічку і разом із першокласниками посадив калину на подвір"ї школи.

Він подякував кожному, хто долучився до зведення цієї школи, - місцевій владі, освітянам і будівельникам.

Напередодні Дня працівників освіти Віктор Ющенко також привітав учителів з їхнім професійним святом. "Як президент я й надалі послідовно докладатиму всіх зусиль для посилення поваги до вчителя, підвищення престижності його праці, поліпшення соціального захисту та вирішення житлових проблем", - запевнив він.

Як відомо, перед вильотом на Львівщину в президента зламався літак. Він вилетів на іншому. А прем"єр Тимошенко звинуватила його в тому, що він забрав літак, на якому вона мала летіти до Москви на переговори, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Озеленення для Ющенка важливіше за газові переговори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі