четвер, 21 травня 2009 16:39

Від Балоги йдуть люди

Від Балоги йдуть люди

Рада черкаської обласної організації партії "Єдиний центр" на чолі з першим заступником голови Черкаської облдержадміністрації Петром Гаманом заявила про вихід із партії.

Як повідомили у прес-службі Черкаської обласної державної адміністрації, за попередньою інформацією, таким чином рада облорганізації продемонструвала свою незгоду з позицією екс-глави Секретаріату президента України, члена президії "Єдиного центру" Віктора Балоги.

Нагадаємо, що Балога сам подав у відставку. Головною причиною цього він назвав свою категоричну незгоду з рішенням Віктора Ющенка вдруге балотуватися на посаду президента.

Про це Балога написав у своїй заяві про відставку, поданій президенту, передає прес-служба ЄЦ.

"Переконаний, що Ви не маєте морального права йти на президентські вибори. Принаймні, у цьому я Вам не соратник", - наголосив Балога у своїй заяві.

Другою причиною відставки Балога назвав найближче оточення Ющенка, яке "з його волі увійшло у владу, зайнявши високі державні пости".

ой факт, що в багатьох кадрових призначеннях президент керувався не фаховими якостями, а просто родинними чи дружніми стосунками, Балога називає кумівством у владі.

"Вам байдуже, що Ваше ж оточення, як корозія, роз"їдає владу і державу. Коли я доповідав Вам про кричущі факти, Ви вдавали, що не чуєте", - йшлося в заяві.

19 травня Ющенко звільнив Віктора Балогу з посади глави Секретаріату президента.

За матеріалами: УНІАН, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Від Балоги йдуть люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі