неділя, 25 травня 2008 22:40

"Останню крапку у виборах в Києві поставить не ТВК, а суд"

Останню крапку у виборах в Києві поставить не ТВК, а суд. Про це повідомив перший заступник голови ЦВК Андрій Магера. Він зазначив, "я не буду пророком, коли скажу, що судові позови будуть". За його словами, протокол ТВК, згідно з законодавством, може бути оскаржений лише в Окружному адміністративному суді Києва.

Також Магера повідомив, що останній термін складання протоколу по підсумках виборів спливає у п"ятницю, 30 травня. Також основним недоліком виборчої кампаній він назвав неукомплектованість дільничних виборчих комісій.

"Вперше ТВК сформувала понад 1000 дільничних комісій", - сказав він. Також він констатував велику плинність кадрів у комісіях, що вплинуло на їх роботу.

 "Ситуація не є жахливою і не є задовільною, вона є такою, якою має бути за даних обставин", - сказав він, коментуючи загалом хід виборчої кампанії, пише РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Останню крапку у виборах в Києві поставить не ТВК, а суд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі