понеділок, 20 травня 2019 08:50

Останні приготування до інавгурації: що відбувається у центрі Києва
12

Сьогодні, 20 травня, відбудеться інавгурація новообраного президента України Володимира Зеленського
Фото: Анатолій Гаєвський

Сьогодні, 20 травня, відбудеться інавгурація новообраного президента України Володимира Зеленського.

Біля входу в Маріїнський парк, через який президент Володимир Зеленський буде йти до Ради, поставили велику кількість аркових металошукачів, комунальники завершують останні приготування, а поліцейські охороняють порядок. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Останні приготування до інавгурації, перекрита Інститутська, Грушевського і провулки між ними, людей пропускають тільки через металодетектори. В Маріїнці потроху збираються зіваки", - розповів журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський отримав листа від генсека ООН

Скрізь багато правоохоронців, особливо велика кількість поліції сконцентровано з боку станції метро "Арсенальна".У самому парку комунальники завершують останні приготування, а поліція діалогу пороводіт обхід території.

До Верховної Ради прийшли урядовці. Зокрема, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та в.о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

19 травня відбулася закрита репетиція інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського, на яку не пускали журналістів. Перша частина репетиції відбулася без Зеленського - його заміняв статист. Зеленський прибув до будівлі Верховної Ради ввечері.

Зараз ви читаєте новину «Останні приготування до інавгурації: що відбувається у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі