вівторок, 10 червня 2008 12:55

Особистого лікаря Ющенка викликали на допит в Генпрокуратуру

У Генеральну прокуратуру України для надання свідчень у справі про отруєння президента Віктора Ющенка наприкінці 2004 року викликана колишній особистий лікар-дерматолог глави держави, доктор медичних наук, професор Ольга Богомолець.

Як повідомив Лізі прес-секретар Богомолець Євгеній Дяченко, Богомолець була лікарем Ющенка після його отруєння, впродовж 2004-2005 років.

За словами прес-секретаря, повістка слідчого Генпрокуратури була передана в Клініку лазерної медицини доктора Богомольця співробітниками Служби безпеки України.

"Дивно, але до Генпрокуратури Ольгу Богомолець у цій справі викликали вперше", - додав Дяченко.

Нагадаємо, Ющенко відчув різке погіршення здоров"я у вересні 2004 року під час президентської кампанії. Він був госпіталізований в австрійську клініку, де було встановлено, що в його організмі присутній діоксин.

Раніше народний депутат від НУНС Давид Жванія заявляв, що хвороба кандидата в президенти Ющенка є наслідком звичайного харчового отруєння.

"Моя думка, що він (Ющенко) не був отруєний. По-перше, якщо це робили спецслужби, то вони повинні були б це робити професійніше. Навіщо труїти людину, щоб у нього з"явилися якісь прояви хвороби на обличчі? Це недоцільно", - задавався питанням депутат.

Зараз ви читаєте новину «Особистого лікаря Ющенка викликали на допит в Генпрокуратуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі