понеділок, 18 листопада 2019 22:23

Ослунд вказав, що не так у справі проти Порошенка

Ослунд вказав, що не так у справі проти Порошенка
Ослунд заявив, що зі справою все не так. Фото: Liga

Старший науковий співробітник американського аналітичного центру Atlantic Council Андерс Ослунд заявив, що з кримінальною справою проти п'ятого президента Петра Порошенка все не так.

Негарно переслідувати колишнього президента, написав він у Twitter.

"Найгірше, що справу порушує Андрій Портнов, колишній заступник начальника апарату Януковича, який покинув країну на 5 років", - йдеться в його повідомленні.

Справу проти Порошенка він назвав політичною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко повернувся в Україну, коли дізнався про підозру

"Буде дуже сумно, якщо Україна буде слідувати грузинському сценарію. Усі можуть побачити, що відбувається в Грузії сьогодні, коли негідник Іванишвілі почав переслідувати президента. Сумно", - написав у коментарях фізик з Грузії Сандро Тактакішвілі.

Слідчі Державного бюро розслідувань скерували до Генеральної прокуратури проект повідомлення про підозру Петру Порошенку. Порошенкові інкримінують зловживання владою. ДБР відкрило 13 проваджень, у яких фігурує Петро Порошенко. Їх відкрили за заявами колишнього заступника голови Адміністрації екс-президента Януковича Андрія Портнова.

Зараз ви читаєте новину «Ослунд вказав, що не так у справі проти Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі