субота, 26 січня 2008 10:18

Ощадбанк повертатиме вкладникам по мільярду гривень в місяць

Виплати компенсацій по радянським внескам, що знецінилися, здійснюватимуться в об"ємі 1 мільярда гривень в місяць, повідомив голова правління Ощадбанку Анатолій Гулей в інтерв"ю газеті "Дзеркало тижня".

"Нас вже профінансували на 396 мільйонів доларів. 2 мільйони 508 тисяч 312 осіб внесено до реєстру, і ця сума зарахована. 789 тисяч 400 - це люди, які вже отримали гроші", - повідомив банкір.

Коментуючи рішення про проведення виплат в доларах, А.Гулей послався на інтереси вкладників. "Коли ми по "гарячій лінії" працювали з людьми, багато хто буквально бився в істериці: ось ви нам дасте тисячу, а за ніч інфляція її з"їсть, і вранці це вже буде не тисяча", - розповів банкір.

При цьому він попередив, що отримати компенсацію в доларах зможуть тільки міські жителі. "Сільський житель отримає тільки гривні. Рівень безпеки не дозволяє нам проводити розрахунки в сільських відділеннях банку в доларах", - пояснив А.Гулей, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Ощадбанк повертатиме вкладникам по мільярду гривень в місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі