неділя, 04 листопада 2012 15:00

Оробець вимагає 5 років в'язниці для голови ОВК, яка фальсифікує перемогу Булатецького
24

Фото: ФОТО прес-служби Лесі Оробець

Народний депутат від опозиції Леся Оробець просить Генерального прокурора України Віктора Пшонку порушити кримінальну справу за фактом умисного пошкодження головою ОВК №194 Козько Ольгою Іванівною виборчої документації та ухилення її від роботи комісії.

У даному окрузі переможцем ніяк не можуть визнати кандидата від Батьківщини Миколу Булатецького, хоча після підрахунку 100,0% протоколів з виборчих дільниць він набрав 40, 79% і на 12 тисяч випередив президента заводу "Азот" Жуковську.

Про це йдеться у депутатському зверненні Лесі Оробець до Генерального прокурора, наданому Gazeta.ua .

Народний депутат стверджує, що 2 листопада голова ОВК та 6 інших членів комісії підписали протокол про підсумки голосування у 194 окрузі, однак після цього Ольга Козько самовільно незаконно знищила зазначений протокол.

"Надалі голова ОВК Козько О.І., посилаючись нібито на погане самопочуття, викликала швидку допомогу та була відвезена до лікарні. При цьому вона категорично відмовилась віддати печатку, або покласти її у сейф, а також віддати ключі від сейфу, в якому імовірно знаходяться оригінали протоколів дільничних комісій про підрахунок голосів", - йдеться у заяві до прокуратури.

"П'ять років тюрми для голови ОВК 194. Моя заява про злочин в ГПУ на злочинні дії Козько О.І. Мені шкода цю жінку. Щиро шкода по-людськи, бо Валентина Жуковська і її шеф Дмитро Фірташ забудуть про неї наступного дня після виборів. Сидіти доведеться їй, а не кандидату, під якого вона все це робить...", - прокоментувала своє звернення на особистій сторінці у соціальній мережі Фейсбук Оробець .

Зараз ви читаєте новину «Оробець вимагає 5 років в'язниці для голови ОВК, яка фальсифікує перемогу Булатецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі