понеділок, 03 березня 2008 15:35

Організаторів Сєверодонецького з"їзду облили кефіром у Києві

Організаторів Сєверодонецького з"їзду депутатів всіх рівнів облили кефіром. Це відбулося сьогодні в ході прес-конференції, яку вони проводили в Києві.

Під час заходу молодик, який сидів серед журналістів, схопився і облив кефіром співголову оргкомітету з"їзду, главу Луганської облради Валерія Голенка і секретаря оргкомітету, народного депутата Вадима Колесніченка.

Після цього він сказав, що є представником Всеукраїнської організації "Тризуб" імені Степана Бандери. Він заявив, що виступає проти введення в Україні російської мови як офіційний.

У свою чергу, Колесніченко підкреслив, що проведений у Сєвєродонецьку з"їзд свідчить про необхідність "боротися з такими фашистами, представника якого всі бачили на прес-конференції".

Голенко заявив, що молода людина з "Тризуба" - яскравий представник так званих "демократів і патріотів", повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «Організаторів Сєверодонецького з"їзду облили кефіром у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі