понеділок, 29 листопада 2010 11:37

Організатора акції протесту підприємців назвали крикуном

Організатора акції протесту підприємців назвали крикуном

На Майдані жодного розколу немає.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказала голова комітету захисту підприємництва опозиційного уряду Оксана Продан.

" Як ви бачите, у нас все нормально. Всі виступають і жодного розколу немає. А те, що заявив Данилюк стосовно мене, то я нічого страшного у чому не бачу. Він же не людина штабу. Він просто свого часу був запрошений на акцію, щоб кричалки кричати. В нього це гарно виходить. Видно, йому це сподобалося, і він продовжує щось незрозуміле кричати, але мене це не бентежить. Він людина, яку ніхто не знає і якщо він хоче зробити піар, то це його справа", - зазначила вона.

Продан також зазначила, що непорозуміння між підприємцями не вплине на те, чого зібралися підприємцями.

"У нас тут інша мета. Для нас головне-вето",-наголосила вона, додавши, що сьогодні мітингувальники не підуть під Адміністрацію президента.

"Ми тут будемо сьогодні, бо не узгодили своїх дій: чи йти під АП чи ні. Крім того, у Януковича є час подумати до четверга", - резюмувала керівник відомства.

Зараз ви читаєте новину «Організатора акції протесту підприємців назвали крикуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі