понеділок, 01 квітня 2019 08:03

Опрацьовано 45% протоколів: як розподілилися голоси

Опрацьовано 45% протоколів: як розподілилися голоси
Центральна виборча комісія обробила 45 % електронних протоколів дільничних виборчих комісій про підсумки голосування на виборах президента. Фото - РБК

Центральна виборча комісія обробила 45 % електронних протоколів дільничних виборчих комісій про підсумки голосування на виборах президента.

За результатами обробки протоколів, лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 30.16 % виборців.

За чинного главу держави Петра Порошенка проголосували 16.69 % виборців. На третьому місці – лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, у неї 13.08 %.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК остаточно оголосила кількість виборців, які проголосували

Закриває п'ятірку співголова партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрій Бойко. У нього - 11.52% . І лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко - 7.11%.

Далі ідуть самовисуванець Ігор Смешко - 5.94%, лідер Радикальної партії Олег Ляшко - 5.10%, кандидат від партії "Опозиційний блок - Партія миру і розвитку" Олександр Вілкул - 4.22%. За кандидата від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського - 1.65 %.

Всі інші кандидати, як і раніше, набирають менше 1% голосів виборців. Загалом підраховано 7 млн 843 тис. 569 голосів виборців.

На виборах президента України на виборчому окрузі за кордоном продовжують тримати першість Петро Порошенко і шоумен Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Опрацьовано 45% протоколів: як розподілилися голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі