четвер, 16 вересня 2010 14:56

Опозиція знову хоче "голови" Могильова, Табачника і Хорошковського

Опозиція знову хоче "голови" Могильова, Табачника і Хорошковського

Опозиція вимагатиме відставки голови СБУ Валерія Хорошковського, міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова і міністра освіти Дмитра Табачника.

Про це під час засідання опозиційного уряду присвяченого утискам демократії та знищення свободи слова в Україні сказав "бютівець" Ігор Гринів.

"У нас сьогодні немає іншого виходу як відставка голови СБУ, міністра внутрішних справ і головного освітянина країни", - зазначив він.

За словами Гриніва ці люди зробили усе можливе для знищення свободи слова в Україні.

"Але перед цим ми б хотіли заслухати цих людей у парламенті. Наприклад голова СБУ мав би звітувати стосовно того, що в нас коїться зі свободи слова, а міністр внутрішніх справ мав би розповісти про зникнення журналістів в Україні

Гринів наголосив що опозиція вимагатиме терміново провести парламентські слухання стосовно свободи слова

"Ми не повинні дати владі зробити останній поштовх. Ми повинні зберегти усі базові цінності...Адже країна спускається до тоталітаризму"

"Бютівець" зазначив, що тільки спільними зусиллями журналістів, громадських організацій можна зберегти Україну.

Нагадаємо, що опозиція вже намагалася відправити Табачника у відставку. Однак, Верховна Рада відмовилися підтримати відповідну постанову.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Опозиція знову хоче "голови" Могильова, Табачника і Хорошковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі