вівторок, 22 травня 2007 16:13

Опозиція востаннє прийшла на засідання робочої групи

Опозиція у вівторок прийшла на засідання робочої групи з врегулювання політичної кризи востаннє. Про це її представники сказали перед початком засідання.

Зокрема, представник блоку Юлії Тимошенко в робочій групі Йосип Вінський сказав, що після засідання у вівторок Президент Віктор Ющенко повинен визначитися з датою проведення позачергових виборів Ради.

"Я особисто востаннє на робочій групі. Або сьогодні ми приймаємо рішення вже остаточне, і я вважаю, що після сьогоднішнього дня вже мають бути результати, після чого повинен діяти Президент", - сказав Вінський.

Представник Президента у Верховній Раді, один з учасників робочої групи Роман Зварич сказав, що Ющенко доручив робочій групі провести у вівторок своє останнє засідання.

"Робоча група отримала доручення, зокрема, наша частина (робочої групи), від Президента про те, щоб сьогодні завершити роботу робочої групи", - сказав Зварич.

Обидва представника опозиції зазначили, що робоча група вже напрацювала всі необхідні для проведення позачергових виборів парламенту документи.

21 травня один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Олександр Турчинов повідомив, що робоча група повністю виконала свою місію й узгодила пакет документів, необхідних для врегулювання політичної кризи.

21 травня Ющенко і Янукович провели зустріч, але коментарів щодо неї не було, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція востаннє прийшла на засідання робочої групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі